Bilo da želite obaviti najbolji shopping u više od 450 trgovina, pogledati najnoviji filmski hit, opremiti se za sezonu u teretani, prigristi nešto ukusno ili nadopuniti kozmetičku torbicu – vaše odredište bit će City Center one Zagreb East, Zagreb West i Split

Kroz jednu kampanju pokazati sve ono što City Center one nudi svojim posjetiteljima je nemoguće, ali fantastične scene koje prikazuju najvažnije segmente svojim fotoobjektivom uhvatio je poznati fotograf Mladen Šarić. Šopingholičari, ljubitelji filmova, sportski fanatici, sladokusci i beauty ovisnici znaju da su u City Centeru one "na svom terenu", a upravo to, ali sa zanimljivim twistom, pokazuje i nova kampanja.

Hit frizura ove jeseni definitivno je kratki bob – taj trend s modnih pista i holivudskih ulica savjetuje i stilistica za kosu Milena Maršić

Stilist i modni urednik Saša Joka tijekom snimanja prišapnuo nam je da su tri ključna komada ove jeseni bundica od umjetnog krzna, čizme visine preko koljena i cvjetna haljina. Saša Joković, make-up artist, za ovu sezonu savjetuje korištenje smećkastih tonova sjenila koji u sebi imaju nijanse crvene boje koja daje toplinu. Hit frizura ove jeseni definitivno je kratki bob – taj trend s modnih pista i holivudskih ulica savjetuje i stilistica za kosu Milena Maršić. Nevjerojatnu sposobnost transformacije pokazala je Jelena Stanković (Colors Model Management) koja je spretno uskakala u sve uloge – pa nije ni čudno da ju je ekipa uspoređivala s bezvremenskom Lindom Evangelistom.

Bilo da želite obaviti najbolji shopping u više od 450 trgovina, pogledati najnoviji filmski hit, opremiti se za sezonu u teretani, prigristi nešto ukusno ili nadopuniti kozmetičku torbicu – vaše odredište bit će City Center one Zagreb East, Zagreb West i Split.

P.S. Sredinom listopada otvorit će vam se posve novi City Center one svijet prepun najboljih modnih kombinacija, savršenih prijedloga za shopping iz omiljenih trgovina, savjeta poznatih stilista, prijedloga i recenzija najnovijih beauty proizvoda, neodoljivih gastro pustolovina i milijun drugih tema koje će vas inspirirati, zabaviti i uz koje ćete ponešto naučiti. Krenite u novu on-line pustolovinu uz City Mix and Match.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju