U maloj obiteljskoj firmi, u proizvodnom pogonu u Vinkovcima radi sedam vrijednih žena koje pod budnim okom vlasnice Marije Čulo osmišljavaju i kreiraju najkremastije smrznute kolače. U njima od sada mogu uživati svi ljubitelji slatkoga jer je Marija sa svojim brendom 7STARS ušla u projekt Startaj Hrvatska i tako osigurala da njezini deserti osvanu na policama INTERSPAR i odabranih SPAR trgovina.

 

Ime 7STARS označava sedam posebnih, originalnih slatkih proizvoda koji dolaze iz Vinkovaca, a njihovu priču od samog početka prati predan rad, puno odricanja i pregršt ljubavi. Iza slastica koje privlače pažnju okusom, ali i izgledom, prije svega stoji mladi bračni par Marija i Damir Čulo.

Kremastog i bogatog okusa, svaki je od sedam deserata proizveden ručno i to je njihova najveća posebnost. Od kreme, biskvita ili ukrasnog čokoladnog sloja, sve etape prolaze kroz ruke vrijednih radnica koje su dio male 7STARS obitelji. Svaki sastojak i dodatak precizno su birani, biskvit je pažljivo rezan i premazan, a svaki ukras dodan s ljubavlju. Sve se to itekako isplati jer kad otvorite bilo koje od sedam 7STARS pakiranja, dogodi se ljubav na prvi pogled, a onda tek slijedi oduševljenje okusom.



Marija i Damir svojim su slasticama željeli zadovoljiti potrebu tržišta za desertima koji prate zahtjeve moderne obitelji u užurbanoj svakodnevici. Uz njihove torte, tortice, bombice i kuglice jedinstvenih kombinacija okusa, aroma i oblika uvijek možete imati spreman kolač za obitelj ili goste. Dovoljno je 7STARS kolače iz zamrzivača prebaciti u hladnjak na tri sata, nakon čega su spremni impresionirati svakoga tko ih proba. Kako su zamrznuti tehnikom brzog zamrzavanja, deserti i nakon odmrzavanja proizvoda zadržavaju oblik i teksturu.

  Slika nije dostupna Nije znala apsolutno ništa o kolačima, a sada ima slastičarnicu: ''Kada me Marija nazvala i rekla da ima ideju, mislila sam da nije normalna''

Iako su Marija i Damir inače veliki pobornici čokoladnih kolača, u njihovoj radionici nudi se šaroliki izbor za svačiji ukus. Njima su najdraže Čoko bombice, to je novi proizvod ispunjen bijelom čokoladom i keksima u ovitku od biskvita i kreme te nešto potpuno drugačije od postojeće ponude na tržištu. No ako odlučite isprobati 7STARS, teško ćete stati samo na jednom pakiranju. Kako su njihovi deserti uglavnom veličine jedne porcije, Damir nam je priznao da ih on zna pojesti pet-šest. Svi koji jako vole slatko sigurno će se voditi njegovim primjerom, dok će ostalima jedan dnevno biti taman.



7STARS deserte sada možete pronaći u INTERSPAR i odabranim SPAR trgovinama diljem Lijepe Naše.

Emisija Startaj Hrvatska prati osam poduzetničkih priča i osam odličnih proizvoda koje je Nova TV zajedno sa SPAR Hrvatska odabrala među stotinama prijava pristiglih na projekt Startaj Hrvatska. Oni koji se pokažu doraslima ovom izazovu potpisat će ugovor sa SPAR Hrvatska, ali samo jedan proizvod, onaj najuspješniji u kontekstu proizvoda, ali i razvoja poduzetnika te s najboljim prodajnim rezultatima, postat će Hrvatski hit-proizvod 2021. godine te zauzeti posebno mjesto na policama svih INTERSPAR i odabranih SPAR trgovina diljem Hrvatske.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom SPAR Hrvatska po najvišim profesionalnim standardima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju