Vera Wang slavna je američka dizajnerica kineskih korijena koja oduševljava zaljubljenike u modu posljednjih tridesetak godina. Proslavila se elegantnim vjenčanicama, koje su na svojoj svadbi nosile slavne žene – od Ivanke Trump i Chelsea Clinton do Ariane Grande i Kim Kardashian.

Bez kreacija Vere Wang nemoguće je zamisliti i bilo koji važni crveni tepih. Ne čudi, stoga, što su na ovogodišnjoj Met Gali njezine haljine nosile Amanda Gorman i Emily Ratajkowski. No pažnju fotografa privukla je i sama dizajnerica svojim neobičnim izdanjem.

Slika nije dostupna Nadmašila samu sebe! Zbunjujuće izdanje Kim Kardashian za Met Galu

Vera Wang na crvenom je tepihu pozirala u vlastitoj kreaciji sastavljenoj od kratkih satenskih hlača i crnog crop-topa s bijelim šlepom. Izazovna kombinacija razotkrila je fit figuru dizajnerice, kojoj rijetki vjeruju da ima 72 godine.


Odvažnu kombinaciju dopunila je crnim samostojećim čarapama do bedara, koje se ove sezone vraćaju u modu, te crnim cipelama s vrtoglavom platformom. Izdanje za Met Galu podijelila je i na svojem Instagramu te primila mnoštvo komplimenata.

Slika nije dostupna 15 (ne)očekivanih izdanja s ovogodišnje Met Gale o kojima će se najviše pričati

Izgledaš fantastično, Vera, Predivna i Želim ovako izgledati kad budem imala 72 godine, samo su neki od razdraganih komentara njezinih obožavatelja na ovoj društvenoj mreži.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju