U sklopu 72. Dubrovačkih ljetnih igra izvedena je druga dramska premijera – predstava „Glava lava“ prema knjizi Ivana Salečića, u adaptaciji Marijane Fumić i režiji Aide Bukvić te izvedbi Festivalskog dramskog ansambla.

Predstavu je došla pogledati i Jadranka Sloković, koja je ovom prilikom zasjala u vrlo jednostavnoj, ali atraktivnoj ljetnoj kombinaciji.

Slika nije dostupna Jadranka Sloković: Odijelo koje opasno konkurira i najljepšim haljinama

Hrvatska odvjetnica za odlazak na Dubrovačke ljetne igre odabrala je bijelu haljinu s dodatkom tila te ukrašenu izvezenim cvijećem u srebrnoj boji. Predimenzionirana haljina midi kroja dopirala joj je do ispod koljena te se sjajno uklopila s odabranim natikačama.

Jadranka Sloković nosila je najpopularnije ljetne sandale već posljednjih nekoliko sezona – bijele natikače četvrtastog okvira s potpisom luksuzne talijanske modne kuće Bottega Veneta.

Slika nije dostupna Jadranka Sloković: "Uniforma" bez mane u kojoj možete na kavu ili u večernji izlazak

Riječ je o prošivenom modelu Lido koji je dostupan u nekoliko različitih boja u obliku natikača ravnih potplata i sandala s potpeticom od devet centimetara. Lido sandale obožavaju nositi modne trendseterice, ali i holivudske zvijezde.

Tko je sve ljubitelj Lido natikača, otkrijte u našoj fotogaleriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju