Aleksandra Dojčinović, modna miljenica dama iz hrvatskog javnog života, održala je svoju šestu samostalnu reviju. Među brojnim gošćama bile su i Jadranka Sloković i Branka Krstulović, obje odjevene u hlače i sako, odnosno u kaputić nalik sakou.

 

Modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović najpoznatija je po svojim ženstvenim haljinama, ali za dolazak na njezinu reviju održanu u zgradi Ministarstva turizma u Zagrebu, bivša Miss Hrvatske Branka Krstulović i odvjetnica Jadranka Sloković ipak su izabrale hlače, odnosno odijelo.

Jadranka Sloković i Branka Krstulović izabrale su slične odjevne kombinacije, ali potpuno različite štikle



Branka je izgledala vrlo elegantno u svjetlosivom odijelu s ružičastim okomitim i vodoravnim crtama ispod kojeg je nosila bijelu košulju i crnu maramu. Pažnju su privukle i njezine jarkoružičaste štikle ukrašene upečatljivim srebrnim detaljem. Branka je kombinaciju upotpunila s crnom torbicom i decentnim make-upom.

U ormaru bih radije imala kombinaciju:

glasova:



Jadranka Sloković odlučila se pak za klasične crne hlače uz koje je odjenula crni kaputić nalik sakou. Profinjeno izdanje odvjetnica je upotpunila s crnim štiklama i crnom torbicom. Crnu kombinaciju "razbila" je s velikim zlatnim naušnicama, crvenim ružem i lakom za nokte boje vina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju