U trgovinama traju finalna ovosezonska sniženja, a kako se njima bliži kraj, tako se sve više okrećemo novim kolekcijama. Puno nas toga u njima mami, pa smo provjerili i kakva je ponuda novih modela jakni za zimu, ali i za razdoblje kada će hladnoća već popustiti.

Sada smo još dobrano zabundani u najtoplijim zimskim jaknama, no nećemo se ni okrenuti, a već će biti vrijeme za malo laganije jakne. Upravo smo takve modele potražili u novim kolekcijama, koje su već lijepo opskrbljene raznim odjevnim komadima, pa i onima za proljeće.

Jakne koje smo izdvojili iz trgovina mogu se nositi čim minusi malo popuste, a neki modeli dovoljno su lagani i za proljetne modne kombinacije. I ljubiteljice boja imat će što izabrati jer smo pronašli modele i u zelenoj, plavoj, ljubičastoj, ružičastoj i žutoj boji, a jako nam se sviđa i jakna u efektnoj crno-bijeloj kombinaciji.

Slika nije dostupna Od 99 kuna: 15 modela gležnjača iz novih kolekcija koje će se još dugo nositi

Slika nije dostupna Želimo ih sve: 15 haljina iz novih kolekcija već od 139 kuna

Pretežno je riječ o kraćim modelima, no izdvojili smo i nekoliko dužih modela za one koji preferiraju takav stil. Cijene se kreću od 99,90 do 2540 kuna, a 15 modela jakni iz novih kolekcija koje vam predlažemo za nadolazeće razdoblje razgledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju