Iako se „Emily u Parizu“ opisuje kao dramska serija s humornim elementima mnogi tvrde da je zapravo riječ o modernoj bajci.

Kako i ne bi, kada glavna junakinja zbog uspješne karijere seli u prekrasni Pariz gdje nosi odjeću najpoznatijih modnih kuća i svjetskih dizajnera, te uživa u vrhunskoj francuskoj gastronomiji i nadaleko poznatim vinima.

Tko joj je prvi susjed? Atraktivan francuski chef Gabriel zapanjujućeg osmijeha i savršenog naglaska iz čijih usta svaka rečenica zvuči kao neodoljivi poziv za koketiranje. Kada ga malo bolje upozna otkrije i da je drag, pažljiv te vrlo vjeran muškarac...svojoj djevojci jer svaka bajka mora imati ljubavnu zavrzlamu

Slika nije dostupna "Emily u Parizu": Carrie Bradshaw i Audrey Hepburn kao velika modna inspiracija .

Ovu modernu bajku potpisuje Darren Star, američki tata-mata televizijskih hitova poput "Beverly Hillsa", "Merlose Placea" i kultnog "Seksa i grada". Ne čudi stoga, što je "Emily u Parizu" nadahnuta vibrom Carrie Bradshaw, niti što su mnogi ulogu Gabriela doživjeli kao francusku verziju neuhvatljivog „Face“.

Ta uloga dodjeljena je 32.godišnjem Lucasu Bravu čiji izgled mnogi uspoređuju s američkim glumcem Armiejem Hammerom. Ovaj 186 centimetara visok Francuz je profesionalni maneken i model Viva Model Managementa iz Pariza koji se pojavio u brojnim kampanjama, uključujući i onoj za Chanel iz 2017. godine uz Ellie Bomber. 


Iako tek ovih dana bilježi veliki interes javnosti, a pogotovo ženske publike, Lucas Bravo glumom se bavi još od 2013. godine. Glumio je u francuskim serijama i filmovima poput "Plus belle la vie", "T.O.C." i "Smart Ass".

Lucas Bravo do popularnosti se probijao na klasičan holivudski način – konobareći i odlazeći na audicije u nadi da će dobiti veliku priliku. Prije nekoliko godina radio je i kao sous chef u japansko-francuskom restoranu.


Kada sam prvi put dobio scenarij za seriju pomislio sam. Oh, wow, ovo je stvarno prava stvar za mene, priznao je Lucas u intervjuu za Manny the Movie guy. Natjerali su ga i da pokaže svoje kuharsko umijeće pred kamerama te ispeče omlet kojim će kasnije oduševiti mladu Emily u Parizu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju