S dolaskom toplijeg vremena žene diljem svijeta biraju lepršave haljine u kojima se osjećaju i izgledaju sjajno. I Sofija Vergara je jedna od njih.

Kolumbijska ljepotica svoje modne kombinacije – iza i ispred kamere – rado stavlja na Instagram profil. Nedavno je podijelila i jedno upečatljivo izdanje sa snimanja u Los Angelesu.

Sofia Vergara spremno je pozirala u neonskoj haljini brenda Self Portrait koja je predstavljala sjajan kontrast njezinoj puti. Točnije nosila je midi model bez rukava u boji limete koji je napravljen od čipke te razotkriva tijelo.

Iako haljina A kroja dolazi s ugrađenom podstavom, riječ je o minijaturnom komadu tkanine u boji kože koja dodatno podcrtava nagost modela te malo toga prepušta mašti. Baš zato podijelila je žene na društvenim mrežama.

Slika nije dostupna Stvorene za nju? Cipele koje bi samo Sofia Vergara obula za odlazak u šoping

I dok neke dame obožavaju ovaj model, te i same ga imaju u svojem ormaru, druge su zaključile da otkriva previše nage kože i da više podsjeća na spavaćicu nego na haljinu koja bi se mogle nositi u javnosti za obavljanje svakodnevnih sitnica.

Sofija Vergara sparila je haljinu s ružičastim natikačama na visoku potpeticu Giuseppea Zanottija, a izdanje zaokružila sunčanim naočalama predimenzioniranih okvira američkog brenda Foster Grant.

Biste li nosili čipkastu haljinu Sofije Vergare?

glasova:

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju