Kada je u pitanju moda, posljednjih mjeseci svi težimo jednostavnosti i praktičnim kombinacijama sastavljenim od standardnih odjevnih komada.

Međutim, to ne znači da u tim izdanjima koja su lišena glamura ne možemo izgledati lijepo neovisno o prigodi, a to ćemo vam danas pokazati na primjeru triju kombinacija u kojima je glavna zvijezda obični pulover.

Odabrali smo jednostavni tanji pleteni pulover u klasičnoj bež nijansi koji se uistinu može nositi u svim prigodama, a kombinirat ćemo ga s komadima u boji koja je se po mišljenju modnih znalaca najbolje slaže s bež nijansama. Naravno, to je crna, još jedna svevremenska kraljica koja u paru s bež nijansama čini nepobjedivu kombinaciju.

U nastavku pogledajte tri looka koja smo osmislili za vas kako bismo vam pokazali da se sjajne kombinacije mogu postići i s bazičnim komadima.

LEŽERNI DNEVNI LOOK

Kakvo bi to bilo dnevno izdanje bez traperica? Kroj prilagodite svom ukusu, a bez obzira na to kakav model odaberete, on će se sjajno slagati s običnim puloverom. Umjesto klasične torbe, za dnevne prigode tu je i ruksak, a umjesto klasičnih cipela posegnite za tenisicama.

POSLOVNI LOOK

Klasične crne hlače također će obožavati bež pulovere. I kod odabira klasičnih hlača dajte si prostora za eksperimentiranje s krojevima jer neki ipak preferiraju šire modele, a drugi uže poput cigareta-kroja ili mrkva-kroja. Za ovaj look odabrali smo poslovnu torbu, a sve radne obveze najlakše će se odraditi u gležnjačama s potpeticom umjerene visine.

VEČERNJI LOOK

Za piće s prijateljicama svoj bež pulover kombinirajte sa suknjom. Mi vam predlažemo plisiranu varijantu od lažne kože, jedan od najpopularnijih modela suknji ove jesensko-zimske sezone. Uz dodatak elegantne torbe i salonki, dobili ste nepogrešivu kombinaciju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju