Svaka sitnica koja će nam uljepšati ovo ne tako lagano razdoblje je dobrodošla. Ponekad je za bolji dan dovoljan izlazak sunca, šetnja parkom ili uživanje u jutarnjoj kavi.

Ali - ponekad su lijepa i malo drugačija iznenađenja. Zato smo u suradnji s dizajnerom Ivanom Aldukom odlučili jednoj od vas uljepšati veljaču predivnom i prigodom crvenom haljinom.

Možda još uvijek nemamo prigode u kojima bismo nosile svečane toalete, ali čvrsto vjerujemo u povratak u staro normalno, kada će vam jedna ovakva haljina biti savršen način da zablistate u nekoj posebnoj prigodi.

Slika nije dostupna Ivan Alduk: Nova kolekcija vjenčanica idealnih i za mala i za velika vjenčanja

Slika nije dostupna Ivan Alduk: Tri modela vjenčanica idealnih za najrazličitije želje i ukuse

Jer jednom kada sve ovo prođe, svi ćemo imati pravo nadoknaditi sve zabave, guštanja, uživanja i druženja s voljenim ljudima koja smo propustili posljednjih godinu dana.Osim toga, nakon godine u kojoj su garderobama vladale trenirke, bit će nam slađe nego ikad prije zablistati u jednoj ovakvoj crvenoj ljepotici.

Zvonolika haljina s efektnim naborima, koju možete osvojiti u par jednostavnih koraka, izrađena je od žakarda. Gornji dio je nabran i šire krojen, a ovaj model ima i naglašen struk, kratke rukave te otvorena leđa. Zbog laganog oversize kroja pristaje gotovo svim građama.

Sretan dobitnica haljine moći će birati između dvije veličine, S i M.

A kako dobiti ovu haljinu?

Sve što trebate napraviti je ispod objave na našem Instagram profilu (na dnu teksta) napisati gdje biste nosili ovu haljinu te zapratiti dizajnera Ivana Alduka na ovoj društvenoj mreži kako biste se inspirirali uvijek čarobnim kolekcijama. Igramo se do petka, 12.2., a u subotu proglašavamo dobitnicu. Sretno svima!

Sretna dobitnica haljine je: Nikolina Kalistović iz Drenovaca. Čestitamo sretnoj dobitnici!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju