Kupnja majica kratkih rukava možda nije uzbudljiva kao kupnja nove haljine, ali radi se o jednom od osnovnih komada u svakoj garderobi koji je toliko svestran da je nazaobilazan dio ljetnih kombinacija.

Jednom kada si kupite majice kratkih rukava po vlastitom guštu, postoji stotine načina na koje ih možete kombinirati. Mogu ići u paru sa sportskom odjećom, trapericama, bermudama, suknjama, ispod satenskih haljina...

Popularni t-shirti su jedan od ključnih odjevnih predmeta i u ormarima Francuskinja koje zapravo jako vole bazične komade koje onda toliko dobro kombiniraju da postanu dio kombinacija koje kopiraju žene diljem svijeta.

Slika nije dostupna Od 19 do 101 kn: 10 majica kratkih rukava iz kojih se nećete skidati cijelo ljeto

Slika nije dostupna Leđa u prvom planu: 15 modela zavodljivih haljina za posebne prigode

Naravno, Francuskinje u pravilu neće na sebe nabaciti vrećastu majicu, tajice i japanke. Njihove kombinacije su jednostavne, ali ipak dobro promišljenje. Svaki komad je na svom mjestu, a s obzirom da su majice kratkih rukava popularan komad iz kojeg se ljeti mnogi ne skidaju, Francuskinje mogu poslužiti kao inspiracija kako ih kombinirati da vam ne dosade i da svaki put izgledaju odlično.

U nastavku pogledajte pet potencijalnih kombinacija, a u našoj galeriji komade koji se nude u trgovinama. Naravno, u svakoj ovoj kombinaciji određene detalje možete prilagoditi sebi. Umjesto tenisica, nosite sandale, umjesto balerinski šlapice... I ne zaboravite na detalje poput nakita kako bi cijeli izgled podigli na jednu višu razinu.

1. T-shirt + mini suknja + tenisice

Ljeto je idealno vrijeme za mini suknje, a kada ih sikombinirate s tenisicama i t-shirtom kombinacija postaje ležerna i zabavna.

2. T-shirt + sako + kratke hlače + ravne sandale

Ova kombinacija sastavljena je od nekoliko popularnih komada koji spojeni izgledaju tako dobro. Ukoliko odaberete duži model kratkih hlača može biti i idealna za poslovne, ali i mnoge druge prilike.

3. T-shirt + hlače širokih nogavica + tenisice

Ako trebate odmor od skinny traperica i ostalih uskih hlača, ovo je sjajna kombinacija koja je idealna za ljeto i vrućine tijekom kojih ne volimo osjetiti previše odjeće na koži. Tenisice, naravno, možete zamijeniti bilo kojim drugim komadom obuće, od sandala do šlapica.

4. Bijeli t-shirt + kratke jeans hlače + balerinke

Rijetki su oni koji u ormaru nemaju barem jednu majicu kratkih rukava u bijeloj boji. Ova kombinacija defitinitnvo je jedna od onih koju možete nositi iznova cijelo ljeto jer je udobna, jednostavna i izgleda odlično.

5. T-shirt s natpisom + crne skinny traperice + gležnjače

Ako spadate među one koji se popularnih gležnjača ne odriču čak ni u ljetnim mjesecima onda je ovo jedna kombinacija za vas. Jednostavna je i iako nije ništa inovativno, Francuskinje je vole jer uvijek izgleda dobro.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju