Jennifer Lopez i njezin modni stil uvijek je mamac za fotografe. Snimljena je i tijekom popodnevnog odlaska s kćerkom Emme na zabavu producentice Jennifer Klein u Los Angelesu po imenu Day of Indulgence (Dan zadovoljstva) na kojem se jednog godišnje slave najmoćnije dame u Hollywoodu.

Za ovu priliku Jennifer Lopez odabrala je istovremeno ležerno i odvažno izdanje sastavljeno od tri ključna modna komada napravljena od istog materijala – svijetloplave tkanine ukrašene decentnim apstraktnim uzorkom.

Latino diva samouvjereno je hodala ulicama Los Angelesa u minijaturnom tube topu koji je razotkrio njezin trbuh i fit figuru. Sparila ga je s odgovarajućim hlačama visokog struka i predimenzioniranih nogavica koji je iznimno popularan u ljetnim mjesecima.

Jennifer Lopez u bikiniju - 5 Jennifer Lopez: Minijaturni bikini za mrak izgled latino dive

Preko ove kombinacije nosila je raskopčanu košulju dugih rukava. Izdanje je dopunila sivim sandalama otvorenih prstiju i s vrtoglavim iglenim potpeticama, decentnom torbicom, s velikim okruglim naušnicama te nekoliko osebujnih ogrlica i prstena.

Kosu je podigla u konjski repić, a oči zaklonila od znatiželjnih pogleda sunčanim naočalama predimenzioniranih okvira.

Slika nije dostupna Jennifer Lopez: Prozirna haljina koja vizualno sužava struk i oblikuje bokove

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te odabrali nekoliko modela minijaturnih tube topova po uzoru na Jennifer Lopez.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju