Druga sezona uspješne serije "The Morning Show" predstavljena je na eventu održanom u hotelu Four Seasons na Beverly Hillsu. Glavne zvijezde serije Jennifer Aniston i Reese Witherspoon pozirale su skupa pred fotoaparatima, a izborom outfita Jennifer je još jednom pokazala da je minimalizam često najbolji opcija.

Ogromna ljubiteljica jednostavnih crnih kombinacija i ovoga se puta držala svog provjerenog stila. Nosila je bogato nabrani crni top od satena ukrašen s malo čipke na predjelu dekoltea koji podsjeća na negliže.

Uz kratki top s naramenicama Jennifer je odjenula elegantne crne hlače visokog struka i ravnih nogavica koje sežu do poda. Nogavice su toliko dugačke da su u potpunosti sakrile štikle koje je glumica nosila. Visoka potpetica te efekt "stapanja" kraja hlača i početka štikli dvostruki je trik kojim je 52-godišnja glumica postigla da njezine noge izgledaju duže i još vitkije.

Ovaj trik lako je kopirati bez obzira na to je li riječ o odlasku na crveni tepih ili na kavu s prijateljicama. Suptilan metalni nakit i tamni lak na noktima savršeno su upotpunili monokromatski stajling Jennifer Aniston.

Slika nije dostupna Jennifer Aniston: Traperice koje i dalje uspijevaju pobijediti skinny modele

Emitiranje druge sezone serije The Morning Show kreće 17. rujna na kanalu Apple TV+. Radnja serije bazira se na knjizi Top of the Morning: Inside the Cutthroat World of Morning TV autora Briana Steltera iz 2013. godine.

U središtu radnje je odnos između dviju voditeljica vijesti koje glume Jennifer Aniston i Reese Witherspoon, a na čije karijere uvelike utječe skandal u koji je upleten jedan od njihovih dugogodišnjih kolega.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju