Dodjela nagrada Emmy drugačija nego ikada prije održala se u nedjelju virtualnim putem. Jennifer Aniston pojavila se kao prezenterica u društvu televizijskog voditelja Jimmyja Kimmela, odjevena u crnu minimalističku kombinaciju.

Za 72. dodjelu nagrada Emmy za koju se šačica ljudi okupila u Staples centru u Los Angelesu, među kojima i Jennifer Aniston, slavna glumica držala se svog prepoznatljivog odjevnog stila.

Nosila je dugu crnu svilenu haljinu dubljeg dekoltea i blagog sirena-kroja koji je decentno istaknuo besprijekornu figuru zgodne glumice. Sličan model haljine modne kuće Dior, samo u bijeloj boji, Jennifer Aniston nosila je na dodjeli nagrada SAG u siječnju kada je bila nagrađena za najbolju dramsku glumicu u televizijskoj seriji The Morning Show.

Slip haljinu koja kada se odijeva klizi niz tijelo Jennifer je kombinirala s omiljenim modelom štikli, crnim sandalama s tankim remenčićem. Outfit je upotpunila s debljom dijamantnom ogrlicom.

Aniston je bila prezenterica za kategoriju najbolje glavne glumice u humorističnoj seriji, a nakon što je Catherine O'Hara proglašena pobjednicom, Jimmy Kimmel zapalio je omotnicu s imenom pobjednice kako bi bio siguran da ne ostanu čestice koronavirusa COVID-19.

Tko zna - zna! Jennifer Aniston u idealnoj ljetnoj kombinaciji bez mane Jennifer Aniston Jennifer u udobnoj ljetnoj kombinaciji Glumica je nosila natikače +0 Jennifer Aniston

Slika nije dostupna Jennifer Aniston: Urnebesan trik zbog kojeg se satenska haljina nije zgužvala

To je malo ekstremno, rekla mu je Jennifer, koja je aparatom za gašenje požara ugasila vatru.

Ranije istoga dana Jennifer je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj se priprema za dodjelu odjevena u pidžamu i s maskom na licu, ali onom za njegu kože.

Pripreme za Emmy... S mojom drugom maskom, napisala je 51-godišnja zvijezda uz fotografiju koja je devet sati nakon objave prikupila više do tri milijuna lajkova.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju