Jennifer Aniston trenutno snima drugu sezonu serije "Morning Show" na ulicama Los Angelesa u kojoj glumi voditeljicu televizijskog jutarnjeg programa Alex Levy. Riječ je o ulozi za koju je prošle godine osvojila i nagradu Emmy za najbolju glavnu glumicu u dramskoj seriji.

Alex Levy je baš poput Jennifer Aniston ljubiteljica elegantne odjeće i strogih krojeva. Ne čudi stoga što je američka glumica snimljena tijekom snimanja serije u crnom strukiranom kaputu do pola lista ispod kojeg se nazirala i haljina u istoj boji.

No za razliku od Jennifer Aniston koja bi ovakvo izdanje zaokružila štiklama s vrtoglavom potpeticom u crnoj boji, stilisti su za njezin televizijski lik odabrali mali, ali efektni dodatak – cipele s leopard uzorkom.

Slika nije dostupna Uvijek u istom: 10 odjevnih komada koji vladaju u ormaru Jennifer Aniston

Leopard uzorak ne izlazi iz mode već godinama, no zbog njegovog prodornog izgleda savjetuje se kombinirati s neutralnijim komadima odjeće, te ga pažljivo dozirati s modnim dodacima poput cipela i torbica.

Zavirili smo u trgovine i pronašli par modela cipela po uzoru na televizijski lik Jennifer Aniston iz serije "Morning Show".

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju