Pandemija je zakomplicirala i odlaske frizeru, ali kosa se mora održavati, naročito ako ste holivudska zvijezda. Tako je i Jennifer Aniston otišla kod frizera, a glumica je još od doba "Prijatelja" vjerna frizeru Chrisu McMillanu, koji je zaslužan i za njezinu kultnu "Rachel frizuru" koju su devedesetih mnogi željeli kopirati.

Jennifer Aniston u ponedjeljak je posjetila frizerski salon na Beverly Hillsu kako bi osvježila svoju prepoznatljivu frizuru kakvu glumačka zvijezda nosi već godinama. Fotografi su je primijetili na odlasku iz salona pa smo tako dobili priliku vidjeti što je Jennifer odjenula za odlazak na frizuru.

Jennifer Aniston u \'šlampavim\' trapericama - 3 Jennifer Aniston: Suknja s "opasnim" rasporom koja obožava dobre štikle

Njezin izbor bila je vrlo ležerna kombinacija koja se lako kopira sačinjena od tamnoplavih traperica ravnog kroja i crne veste s dezenom, dok je dolje nosila jednostavne bijele tenisice sa "skrivenim" vezanjem ili zatvaranjem na čičak. Svom opuštenom dnevnom stajlingu Jennifer je još dodala veću crnu torbu koju je nosila preko tijela.

Traperice ravnog kroja klasika su koja je uvijek u trendu, pa i u doba vladavine skinny modela nisu izgubile na svojoj popularnosti. U trgovinama smo potražili traperice ravnih nogavica i izdvojili sedam novih modela koje ćete pronaći u fotogaleriji na početku teksta.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju