Jennifer Lopez i Ben Affleck u glamuroznom stilu stigli su u Veneciju na zatvaranje 78. izdanja slavnog filmskog festivala koje završava u subotu. Dovezli su se u vodenom taksiju, a Jennifer je blistala odjevena u romantičnu bijelu haljinu od čipke.

Kreacija modne kuće Valentino u potpunosti je izrađena od bijele čipke pa ova košulja-haljina lako može proći i kao vjenčanica za neko manje formalno vjenčanje.

Dužine je do ispod koljena plisiranog donjeg dijela, a Jennifer ju je upotpunila tankim bijelim remenom i pussy kragnom koja je zapravo pripadajući pojas koji se veže oko struka, no J.Lo ga je odlučila nositi na drugačiji način – i to je učinila vrlo dobro i maštovito!

Uz čipkastu haljinu pjevačica i glumica nosila je vrlo atraktivan model sandala s izrazito tankom potpeticom i tankim remenčićem oko gležnja te prozirnim prednjim dijelom.

Slika nije dostupna Jennifer Lopez: Repriza kombinacije kojom dominiraju mrak čizme s vrtoglavom potpeticom

Za dolazak u Veneciju sa stilom neizostavna je bila i omiljena torbica Jennifer Lopez, kultna birkinica modne kuće Hermes, a zvijezda je za ovaj stajling odabrala mali model od crne kože.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju