Jennifer Lopez i Ben Affleck otišli su u večernji izlazak te su subotnju večer proveli u kinu u Los Angelesu. Par je snimljen na parkiralištu dok je izlazio iz automobila, a s njima su bila i djeca. Jennifer, koja je strastvena ljubiteljica visokih potpetica, za odlazak u kino ipak se odlučila za udobnost te je obula cipele ravnog đona.

Jenniferin izbor bile su jednostavne crne mokasinke ukrašene malom kopčom, model ravnih cipela kakav žene vole nositi u proljetnim mjesecima.

Odjevnu kombinaciju složila je od dva komada, crnog kombinezona dugačkih nogavica šireg kroja dok je gornji dio krojen u obliku korzeta. Ispod kombinezona nosila je bijelu dolčevitu, svevremenski modni komad koji svakom outfitu daje dozu elegancije i šik stila.

Slika nije dostupna Jennifer Aniston: Tako obične traperice koje konkuriraju i omiljenim skinny modelima

Slika nije dostupna Top ili flop? J.Lo u kombinaciji kojoj Francuskinje ne bi dale prolaznu ocjenu

Stajling za odlazak u kino s partnerom Benom Affleckom i djecom, Jennifer Lopez finiširala je s crnom prošivenom torbom i glamuroznim crno-bijelim sunčanim naočalama.

Nadahnuti novim modnim izdanjem Jennifer Lopez, u trgovinama smo potražili slične modele crnih mokasinki, a naših sedam prijedloga pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju