Jennifer Lopez i njezin zaručnik Alex Rodriguez svaki slobodni trenutak iskoriste za romantični izlazak udvoje. Tako se par uputio na ručak u poznati restoran Bellini u Miamiju.

Iako Jennifer jako pazi na svoju prehranu i prema vlastitom priznanju, odriče se mnogih gastronomskih zadovoljstava, ipak se odlučila prepustiti uživanju u talijanskim specijalitetima po kojima je taj restoran poznat.

Latino diva za izlazak je odabrala jednu (po njezinim standardima) ležernu kombinaciju. Dolčevitu smeđe boje kombinirala je s podrezanim trapericama, toplim vunenim kaputom i velikom elegantnom crnom torbom.

Na nogama je imala gležnjače u kaubojskom stilu. Upravo su njih mnogi modni magazini, među njima i Vogue, već najavili kao jedan od najpopularnijih modela gležnjača za predstojeću proljetnu sezonu.

"Kaubojke" su popularne i kod nas, a domaće ljubiteljice mode posebno ih vole kombinirati s lepršavim haljinama midi kroja. Nema sumnje da će ih i ovo proljeće izvaditi iz ormara pa će one opet zavladati našim ulicama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju