Jennifer Lopez prošle je godine oduševila svijet nastupom sa Shakirom na poluvremenu najvažnije utakmice nacionalne lige američkog nogometa – Super Bowlu, na kojem su snage odmjerili Kansas City Chiefsi i San Francisco 49ersi.

Ove godine pojavila se u ulozi nogometne obožavateljice i prijateljice koja je došla podržati nastup The Weeknda u poluvremenu utakmice između Tampa Bay Buccaneersa i Kansas City Chiefsa na stadionu Reymonda Jamesa na Floridi.

Jennifer Lopez u \'golim\' tajicama - 2 Jennifer Lopez: Prozirne tajice koje vole nositi dame i na hrvatskim ulicama

Latino diva za ovu je priliku nosila jednostavno, ali vrlo atraktivno izdanje koje je privuklo mnoge poglede. Plijenila je pažnju u bijelom crop-topu brenda Louis Vuitton koji je naglasio njezinu fit figuru te ga sparila s odgovarajućim sportskim tajicama.

Preko te kombinacije nosila je predimenzionirani karirani kaput, a najviše pogleda bilo je usmjereno na njezine cipele – crne gležnjače s vrtoglavom platformom i potpeticom u kojima po travnjaku znaju hodati samo najiskusnije dame u nošenju štikla.

Slika nije dostupna Jennifer Lopez: Gležnjače koje će za nekoliko tjedana zavladati i našim ulicama

Gležnjače neboderke nisu predstavljale nikakav problem za Jennifer Lopez, koja je svoje modno izdanje dovršila Hermesovom torbicom, sunčanim naočalama te crnom zaštitnom maskom za lice bez koje više nitko ne izlazi u javnost.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju