Jennifer Lopez uvijek privlači pažnju svojim modnim kombinacijama – bez obzira na to pozira li na crvenom tepihu u glamuroznoj dizajnerskoj kreaciji ili je snimljena u privatnim trenucima tijekom obavljanja neke svakodnevne sitnice.

Jennifer Lopez nedavno je snimljena u romantičnom izlasku sa svojim partnerom Benom Affleckom na Beverly Hillsu u Los Angelesu. Fotografi su je uhvatili fotoobjektivom prilikom izlaska iz jednog restorana u vrlo upečatljivoj crno-crvenoj kombinaciji.

Izdanjem latino-dive dominirala je predimenzionirana karirana suknja s visokim prorezom na prednjoj strani, koja je razotkrila noge slavne pjevačice. Riječ je o plisiranom modelu A kroja iz predjesenske kolekcije modne kuće Roberto Cavalli za 2022. godinu.



Dizajner talijanske modne kuće Fausto Puglisi u ovoj kolekciji je bio nadahnut kultnim trenucima britanske mode, pa ne čudi što njome dome dominiraju komadi napravljeni od crvene karirane tkanine.

Maksi suknju Jennifer Lopez sparila je s crnim topom i kaputom iste boje. Na ramenu je nosila crvenu kožnatu torbicu modne kuće Hermes, a na nogama omiljene gležnjače – baršunasti par s platformom i vrtoglavom potpeticom od čak 15 centimetara.

Slika nije dostupna To se traži! Jennifer Lopez u zaboravljenom komadu stvorenom za najzimogroznije

Slika nije dostupna Jennifer Lopez: Maksi suknja koja izgleda sjajno uz čizme, ali i uz ljetne sandale

Riječ je o takozvanim hiking gležnjačama tuniškog dizajnera Azzedinea Alaïa, koje pjevačica i glumica nosi već godinama, a najčešće ih kombinira uz duge suknje i hlače predimenzioniranih nogavica.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju