Jennifer Lopez uvijek privlači pažnju svojim modnim kombinacijama – bez obzira na to nalazi li se na pozornici, na crvenom tepihu ili je snimljena prilikom izlaska s voljenim osobama.

Pokazala je to nedavno i na ulicama Los Angelesa, gdje je uhvaćena fotoobjektivom s Benom Affleckom i njihovom djecom prilikom odlaska u Magic Castle – klub čarobnjaštva i mađioničarstva smješten u Hollywoodu.

Za ovu priliku odabrala je relativno jednostavno, ali nosivo izdanje sastavljeno od košulje-haljine dugih rukava, natikača s visokom potpeticom i kožnate torbice.

Slika nije dostupna Jennifer Lopez: Prozirna haljina koja vizualno sužava struk i oblikuje bokove

Točnije, latino diva nosila je plavu Valentinovu haljinu dugih rukava i s gumicom u struku iz Pre-Fall kolekcije za 2021. godinu, koja je napravljena od pamučnog popelina, a koji je vrlo ugodan za nošenje u ljetnim mjesecima.

Riječ je o midi modelu košulje-haljine koji je vrlo lagan i ne stišće, pa ne čudi što se slične kreacije često mogu vidjeti i na damama na hrvatskim ulicama.

Modna kuća Valentino savjetuje na svojim službenim internetskim stranicama da podvinete rukave haljine ako želite neformalniji i ležerniji izgled. Savjet je to koji je poslušala i Jennifer Lopez.

Slika nije dostupna Jennifer Lopez: Minijaturna majica koja se tako dobro slaže s najpopularnijim ljetnim hlačama

Kombinaciju je začinila s natikačama američkog brenda Femme koje holivudske zvijezde obožavaju, s nekoliko chunky komada nakita i bijelom Valentinovom torbicom. Na licu je nosila plavu zaštitnu masku za lice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju