Jennifer Lopez trenutno promovira svoj novi film – romantičnu komediju "Ti si taj" (Marry me), koja se uskoro počinje prikazivati u svjetskim kinima. Snimljena je i prilikom izlaska iz televizijskog studija u New Yorku, gdje se snima popularna emisija The View.

Za ovu priliku odabrala je vrlo udobnu i upečatljivu modnu kombinaciju kojom su dominirali komadi talijanskog brenda Del Core.

Točnije, latino-diva odlučila se za predimenzioniranu maksi haljinu s dugim rukavima naglašenog cvjetnog uzorka u bijeloj, žutoj i zelenoj boji dizajnera Daniela Del Corea iz njegove predjesenske kolekcije za 2022. godinu.

Iako je uz haljinu nosila bijele štikle Toma Forda, porub haljine i dalje je bio predug te se povlačio po pločniku njujorških ulica, na kojima su se zadržavale lokvice kiše. Bez sumnje, jedna je od rijetkih dama koja bi se usudila nositi dugu dizajnersku haljinu po mokrim ulicama.

Jennifer Lopez preko haljine je nosila asimetrični zeleni kaput na vezanje Daniela Del Corea, koji je istaknuo njezinu ženstvenu siluetu, a sparila ga je s odgovarajućom zelenom torbicom brenda Aspinal of London i Bvlgarijevim sunčanim naočalama.

Jennifer Lopez u filmu "Ti si taj" glumi pop-zvijezdu Kat Valdez koja se planira udati za pjevača Bastiana na pozornici. No kada otkrije da ju je on prevario, odluči sudbonosno "da" izreći nepoznatom muškarcu u publici koji u rukama drži natpis "Marry me" (Udaj se za mene).

Slika nije dostupna Top ili flop? J.Lo u kombinaciji kojoj Francuskinje ne bi dale prolaznu ocjenu

Slika nije dostupna Jennifer Lopez: Gležnjače s potpeticom od 15 centimetara koje latino diva nosi već godinama

Najavu za film "Ti si taj" pogledajte u nastavku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju