Jennifer Lopez odradila je poslovni sastanak u Los Angelesu u kojem je vrijeme dovoljno toplo za nošenje ljetne obuće. Tako je i Jennifer za obavljanje poslovnih obveza odabrala jednostavne zlatne japanke koje je nosila uz haljinu žarke boje.

Sa šalicom kave i fasciklom u rukama Jennifer Lopez fotografirana je dok je odlazila s poslovnog sastanka. Slavna pjevačica i za takve formalnije i ozbiljnije prigode bira atraktivne odjevne kombinacije, a ovoga puta njezin izbor bila je haljina žarke narančaste boje midi dužine i laganog oversized kroja s kopčanjem na gumbe.

J.Lo je haljinu nosila s podvinutim rukavima, dok je donji dio bio raskopčan do bedara tako da je midi model otkrio noge poput minice. Lopez je stajling podigla s debljim smeđim remenom ukrašenim zlatnom kopčom s prepoznatljivim logom luksuzne talijanske modne kuće Valentino.

Slika nije dostupna Jennifer Lopez u haljini koja jasno poručuje: "Ponosim se svojim tijelom!"

Slika nije dostupna Jennifer Lopez: Cipele zbog kojih i najveće ljubiteljice štikli zaborave na visoke potpetice

Torba u kombinaciji pletenine i kože u bež i smeđoj boji te sunčane naočale sa staklima u smeđem tonu i zlatnim okvirima sjajno su upotpunile outfit koji bi u nekim slučajevima bio možda neprimjeren za poslovni sastanak, ali ne i za superzvijezdu Jennifer Lopez.

Je li raskopčana haljina Jennifer Lopez neprimjerena za poslovni sastanak?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju