Na Hard Rock stadionu u Miamiju Kansas City Chiefsi pobijedili su San Francisco 49erse s 31:20 te osvojili ovogodišnji Super Bowl. I dok sportski entuzijasti prate Super Bowl samo zbog američkog nogometa, dobar dio publike posebno uživa u showu koji se upriličuje tijekom poluvremena.

Ove godine publiku su zabavljale Shakira i Jennifer Lopez. Njihov je nastup imao sve sastojke grandioznog showa zbog kojeg se obično putuje u Las Vegas: miks najvećih hitova dvaju latino diva, intrigantna koreografija popraćena s desecima profesionalnih plesača, atraktivni scenski kostimi, svjetlosni efekti s vatrometom i pokoje glazbeno iznenađenje.

Komentatori na društvenim mrežama slažu se u tome da se najdirljivi trenutak glazbenog showa u Miamiju zbio kad se pjevačicama na pozornici pridružila Emme Maribel Muniz.

11-godišnja kći Jennifer Lopez s dječjim zborom otpjevala je djelić pjesme"Let’s Get Loud", a potom odradila kratku solo dionicu mamine obrade Brucea Springsteena "Born in the U.S.A" dok je latino diva nosila portorikansku zastavu te tako jasno iskazala ponos svojim porijeklom.

Da je Emme vrlo talentirana, otkrili smo prošle godine kada je na društvene mreže iscurila snimka na kojoj djevojčica bez greške pjeva "If I Ain't Got You" Alicie Keys. Pjevački talent Emme zahvaljuje i tati Marcu Anthonyju, koji je nakon nastupna na Super Bowlu na svojem Twitteru napisao:

Emme, tata je tako ponosan na tebe. Ti su moje srce, tvoj sam zauvijek.

Ovogodišnji nastup na Super Bowlu privukao je brojne pozitivne komentare na društvenim mrežama, a javno divljenje iskazale su i Lady Gaga, Kim Kardashian, Olivia Munn i brojne druge slavne dame, koje su složile da su 50-godišnja Jennifer Lopez i 43-godišnja Shakira – rasturile.

I pritom izgledale fantastično.

Novinarka i autorica Rachel Wilkerson Miller zaključila je na svojem Twitteru: Osjećam da bismo trebali dopustiti ženama starijima od 40 da češće vode glavnu riječ.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju