Otkako se svijet suočio s pandemijom koronavirusa, mnoge dame većinu slobodnog vremena provode u udobnim komadima odjeće poput rastezljivih majica i trenirki. I Jennifer Lopez je jedna od njih.

Iako je prigrlila ljubav prema udobnim trenirkama, latino diva u karanteni nije zapustila fizičku aktivnost. Naprotiv, i dalje je gorljiva zagovarateljica vježbanja. Ne čudi stoga što su je fotografi uhvatili ispred omiljene teretane u Miamiju.

Slika nije dostupna Jennifer Lopez: Kupaći kostim koji bi na javnoj plaži nosila rijetko koja žena

Jennifer Lopez snimljena je u jednostavnoj kombinaciju koju većina dama ima u svojem ormaru te je često nosi po kući. Riječ je o pamučnoj trenirci u zelenoj boji, bijelim tenisicama i običnoj majici kratkih rukava.

Pjevačica je donji dio majice skupila u čvor te ju zavezala ispod grudi. Na taj je način T-shirt transformirala u crop-top koji je razotkrio njezinu fit figuru, odnosno definirane mišiće ruku i trbuha.

Slika nije dostupna Sedam fotografija koje dokazuju da dizajnerska odjeća bolje stoji ženama s oblinama

Kosu je skupila u visoku punđu, oči sakrila od znatiželjnih pogleda sunčanim naočalama, a ostatak lica prekrila dvjema zaštitnim maskama bez kojih nitko ne izlazi na ulice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju