Jennifer Lopez ljubiteljica je odvažnih kreacija. Bez obzira odlazi li u glamuroznoj večernjoj kreaciji na crveni tepih ili ima koncert, latino diva često poseže za neobičnim modnim komadima koji privlači mnogo pažnje.

Jennifer Lopez privukla je pažnju i odvažnim komadom na naslovnici američkog magazina InStyle za svibanj 2021. godine na kojem pozira u jednodijelnom kupaćem kostimu u boji kože koji je ukrašen metalnim aplikacijama.

Riječ je o modelu američke dizajnerice Norme Kamali s visokim izrezima na predjelu bedara koje vizualno produžuje noge, ali i razotkrivaju mnogo kože pa bi ga se usudile nositi samo najhrabrije dame na javnoj plaži.

To nije bio nikakav problem za slavnu pjevačicu koja na vlastitim koncertima često nastupa u oskudnim scenskim kostimima.

Jennifer Lopez fotografije sa snimanja podijelila je i na svojem Instagram profilu te dobila mnoštvo pohvala za svoj izgled. Obožavatelji se slažu da u 52. godini života izgleda bolje nego ikad ranije što može zahvaliti dobrim genima, ali i zdravoj prehrani te redovitim odlascima u teretanu.

Biste li nosili odvažni jednodijelni kupaći kostim Norme Kamali na plaži?

glasova:

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju