Vikend su proveli odvojeni jer je glumac slavio 49. rođendan u društvu svoje troje djece, ali u utorak su Ben Affleck i Jennifer Lopez rezervirali samo za sebe.

Zaljubljeni par izgledao je jako sretno ispred glumčevog doma u Los Angelesu, a prije nego su se oprostili pao je i poljubac pred kamerama. Osim poljupcem, pjevačica je kao i obično pozornost privukla i svojom odjevnom kombinacijom.

Za susret u Los Agelesu odjenula je usku crnu dolčevitu i baggy hlače visokog struka u svijetlobež boji. Kosu je zavezala u visoki rep pa su se istaknule i velike zlatne naušnice.

Stvari je nosila u popularnoj crnoj Birkin torbici sa zlatnim detaljima koja je bila usklađena s obućom latino dive. Nosila je, naime crne sandale s visokom potpeticom i tankim remenčićima, ukrašene zlatnim detaljima.

Slika nije dostupna Jennifer Lopez: Minijaturna majica koja se tako dobro slaže s najpopularnijim ljetnim hlačama

Iako se radi o kombinaciji koja pjevačici stoji kao salivena, definitivno ne bi bila izbor većine žena u ljetnim mjesecima.

Konkretno, majica uz vrat komad je koji se obično iz ormara ne vadi do prvog ozbiljnijeg jesenskog zahladnjenja, posebno ako je napravljena od poliesterea koji je poznat kao materijal koji ne diše i zadržava toplinu.

Slika nije dostupna Baš udobne: Severina u natikačama koje priželjkuju žene diljem svijeta

No, čini se da ništa od toga nije smetalo dobro raspoloženoj latino divi koja, kada je u pitanju odijevanje, ne mari previše za mišljenje drugih i slijedi svoja vlastita pravila i želje. U istoj kombinaciji kasnije je produžila na večetu u jedan holivudski restoran.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju