Jennifer Lopez i u karanteni, koja je u SAD-u i dalje na snazi, ostaje u formi i pritom se dobro zabavlja. Strastvena ljubiteljica tjelovježbe i plesa sudjelovala je i u TikTok plesnom izazovu, a za taj "nastup" J.Lo je odjenula udobne hlače kakve smo nosili u devedesetima.

 

Ovaj TikTok izazov bio je dio emisije The Tonight Show, a zaplesao je i voditelj Jimmy Fallon pokušavajući ponoviti popularne plesne pokrete koji se pojavljuju na aplikaciji. Isti zadatak imala je i Jennifer Lopez, a caka je bila u tome da su trebali ponoviti isti ples nakon što su ga pogledali samo jednom.

Jennifer je plesala okružena zelenilom svoga dvorišta, a odlučila se i za zelenu odjevnu kombinaciju sastavljenu od sportskih hlača i crop topa te zeleno-crnih tenisica. Outfit pjevačice podsjetio nas je na odjevni stil iz devedesetih te s početka 2000-ih, naročito hlače s gumicom i vezicom oko struka te širim nogavicama u donjem dijelu koje su skupljene na gležnjevima.

Slika nije dostupna Vrijeme je za nostalgiju: 10 trendova koji su obilježili devedesete

Slika nije dostupna Top ili flop? J.Lo u outfitu za kavu inspiriranom nezaboravnom Versaceovom haljinom

Upravo je takav kroj hlača postao vrlo popularan krajem devedesetih, kada je i J.Lo započela karijeru te se vinula među zvijezde sa svojim debi singlom, megahitom If You Had My Love iz 1999. godine.

Obožavali smo nositi takav model hlača, a s obzirom na njihovu udobnost i praktičnost, svakako je riječ o trendu čiji bismo povratak dočekali široko raširenih ruku.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju