Jennifer Lopez voli pomicati modne granice svojim odjevnim kombinacijama – na crvenom tepihu, ali i u privatnim trenucima prilikom obavljanja svakodnevnih sitnica.

Pokazala je to i nedavno kada je snimljena sa svojim zaručnikom Benom Affleckom tijekom razgledavanja nekoliko nekretnina u Los Angelesu u potrazi za budućim zajedničkim domom.

Za šetnju velebnim imanjima čija se vrijednost mjeri u desecima milijuna dolara latino diva odabrala je vrlo ležerno i udobno izdanje kojim je dominirala crop-top vesta.

Točnije, nosila je model crop-topa američkog brenda Tibi iz njihove kolekcije za jesen / zimu 2021./2022. godine.

Chunky model veste s asimetričnim rasparenim porubom s prednje strane dopire do struka, no sa stražnje strane razotkriva leđa što mu daje dozu chic buntovništva. Tibi ga je predlagao nositi na potkošulju, odnosno majicu bez rukava.

Jennifer Lopez odlučila ga je nositi na golu kožu, a zbog visokog izreza na leđima vestu nije mogla iskombinirati niti s klasičnim modelom grudnjaka. Ne čudi stoga što je privlačila poglede kad god bi se pokazala leđa.

Slika nije dostupna Jennifer Lopez: Haljina raskopčanog donjeg dijela koja (ni)je previše za poslovni sastanak

Ovu „buntovničku“ vestu sparila je s predimenzioniranim hlačama talijanskog dizajnera Brunella Cucinellija i s čizmicama s gumenim potplatama brenda R13. Izdanje je zaokružila zlatnim nakitom i svojim omiljenom torbom – Hermèsovom birkinicom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju