Jennifer Lopez trenutno boravi u Miamiju gdje je pjevačica iznajmila kući, a društvo joj pravi i Ben Affleck s kojim je Jennifer, nakon 15 godina, navodno obnovila vezu koju je par prekinuo 2004. godine. Vikend je Jennifer iskoristila i za ručak s obitelji i prijateljima u restoranu u zaljevu Miami Beacha.

Za opušteno nedjeljno popodne u restoranu Jennifer Lopez nije propustila srediti se i pokazati se u atraktivnom izdanju. Topli, sunčani dan u Miamiju bio je savršena prilika za nošenje maksi hajine, a J.Lo se odlučila za model u bijeloj boji s kopčanjem na gumbe po čitavoj dužini.

Gornji dio haljine klasičnog je kroja košulje s kragnom, a Jennifer ju je nosila s nekoliko raskopčanih guma, i u gornjem i u donjem dijelu. Pojas oko struka u obliku špage dodatno je istaknuo putenu figuru pjevačice.

Slika nije dostupna Jennifer Lopez: Kultne čizme koje žene vole nositi i kad zatopli

Slika nije dostupna Jennifer Lopez: Izdanje "za po doma" koje je istaknulo mrak figuru latino dive

Ova maksi "ljepotica" tako je izgledala još atraktivnije i lepršavije, a do izražaja su došle i sandale neboderke u bež boji s debljom, vrtoglavo visokom drvenom potpeticom te platformom. Za hodanje u takvim neboderkama zasigurno su potrebne vježba i vještina koju je Jennifer Lopez bez sumnje savladala s obzirom na to da nerijetko nosi takve modele vrtoglavih štikli.

Crvena torbica, zlatni nakit te sunčane naočale sa zlatnim okvirom i svjetlijim staklima bili su modni dodaci s kojima je J.Lo zaokružila glamurozno vikend izdanje za odlazak u restoran.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju