Nije tajna da je Jennifer Lopez prava ovisnica o vježbanju. Bez obzira na to gdje se nalazi i kakve obveze ima, latino diva svakodnevno vježba kako bi svoju figuru održala u formi. Tako je i tijekom nedavnog zajedničkog odmora s bivšim (ili nepotvrđenim novim) dečkom Benom Affleckom odlazila u teretanu.

Ben se sada vratio u Los Angeles, a Jennifer je ostala u Miamiju, gdje su zajedno boravili u luksuznoj vili od 940 kvadrata, čije iznajmljivanje mjesečno košta 130.000 dolara.

Iako se u sklopu vile nalazi i teretana, J.Lo je Bena ipak predala u ruke fitness-profesionalaca.

Ovaj put je u istu teretanu otišla u društvu svog menadžera Bennyja Medine. Kao i uvijek, bila je odjevena u tajice i sportski top, vjerojatno najudobniju kombinaciju za vježbanje.

Slika nije dostupna Kakav je to krivi spoj? Jennifer Lopez u haljini koja bode u oči

Slika nije dostupna Jennifer Lopez: Kupaći kostim koji bi na javnoj plaži nosila rijetko koja žena

Ovaj put odabrala je model tajica s metalik odsjajem. Za razliku od klasičnih sportskih modela izrađenih od jačeg materijala, ovakvi modeli su puno tanji i elastičniji te se zbog toga i zbog spomenutog odsjaja naša figura u njima ne doima čvrstom.

Većina sportskih modela također je napravljena ciljano za vizualno učvršćivanje figure i podizanje stražnjice i zato ih žene vole više od modela kakav je nosila Jennifer.

Volite li tajice kakve nosi J.Lo?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju