Jennifer Lopez na svojem Instagram profilu rado dijeli vlastite street style kombinacije – od ležernih izdanja za obavljanje svakodnevnih sitnica do glamuroznih večernjih izdanja za crveni tepih i druge svečane prilike.

Jennifer Lopez podijelila je i vrlo romantično izdanje kojem je dominirala izvezena haljina od tila dugih rukava s potpisom libanonskog dizajnera Elieja Saaba.

Riječ je o rasprodanom modelu midi haljine s visokim ovratnikom i mašnom oko vrata iz njegove kolekcije za jesen / zimu 2021. godine.

Naglašena ramena i A kroj haljine vizualno smanjuju struk te oblikuje bokove, dok zelena boja igra sjajan kontrast preplanuloj koži.

Iako je haljina napravljena od prozirnog tila, ovaj je tip idealan za proslave rođendana, odlazak na vjenčanje i druge slične prilike.

Stilisti latino dive romantičnu su haljinu iskombinirali sa sandalama od umjetne kože i s potpeticom od 11 centimetara u boji limete američkog brenda Femme LA koje obožavaju nositi brojne svjetske zvijezde – od Hailey Bieber do Beyonce.

Kosu su joj skupili u visoku glatku punđu, a izdanje zaokružili decentnim make-upom i s nekoliko jednostavnih komada nakita.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju