Jennifer Lopez uvijek privlači pažnju svojim modnim kombinacijama bez obzira nalazi se na pozornici, na crvenom tepihu ili u obavljanju svakodnevnih aktivnosti.

Privlačila je mnogo pažnje i na njujorškim ulicama sa zaručnikom Alexom Rodriguezom nakon što je objavljeno da će njezin novi film – "Marry Me" redateljice Kat Coiro biti prikazan u američkim kinima na Valentinovo 2021. godine.

Slika nije dostupna Zašto su toliko popularne? Jennifer Lopez u tenisicama koje nemaju konkurenciju

U filmu Jennifer djelomično glumi samu sebe – slavnu pop zvijezdu čije su akcije diktirane od strane društvenih mreža i broja lajkova, a koja se spletom neobičnih okolnosti odluči udati za nepoznatog učitelja matematike (Owen Wilson).

Jennifer Lopez ne boji se odvažnih kombinacija. Ne čudi stoga što je prošetala Velikom Jabukom u šarenoj maksi haljini koju je sakrila njezinu siluetu.

Višebojnu haljinu maštovito uzorka sparila je upečatljivom motorističkom jaknom s motivom papagaja te tirkiznom torbicom.

Slika nije dostupna Kakva raskoš! Nova vila Jennifer Lopez s 12 kupaonica i "beskrajnim" bazenom

Odvažno šareno izdanje ublažila je prozirnim štiklama s visokom potpeticom koje su produžile njezinu figuru, te šeširom predimenzioniranog oboda brenda Zimmermann. Dakako, s lica nije skidala niti najtraženiji modni dodatak ove godine – zaštitnu masku u crnoj boji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju