Jennifer Lopez uvijek privlači poglede svojim modnim kombinacijama bez obzira na to pozira li na crvenom tepihu u glamuroznoj večernjoj kreaciji ili obavlja svakodnevni sitnice u ležernom izdanju.

Mamila je poglede i tijekom vikenda na Beverly Hillsu iako je nosila vrlo jednostavnu kombinaciju „za po doma“ koju većina dama ima u svojem ormaru.

Jennifer Lopez snimljena je prilikom odlaska u glazbeni studio gdje radi na novom materijalu u izdanju koje stavlja udobnost na prvo mjesto.

Slika nije dostupna Jennifer Lopez: Wow čizme s vrtoglavom potpeticom koje najbolje izgledaju uz minicu

Točnije, odabrala je predimenzioniranu pamučnu trenirku u zelenoj boji američkog brenda Les Tien, koja je vizualno proširila fit figuru latino dive.

Uz trenirku je nosila visoke tenisice ravnih potplata u kojima se ljubiteljica štikli gotovo nikada ne viđa izvan teretane. Odabrala je novi model Nikeovih tenisica Air Jordan po imenu Lucky Green koje slave nevjerojatni rekord legendarnog igrača Chicago Bullsa.

Slika nije dostupna Jennifer Lopez: "Gole" štikle koje možda nisu najudobnije za nošenje, ali izgledaju predobro

Michael Jordan je, naime, 1986. godine u samo jednoj utakmici protiv Boston Celticsa zabio koševa u ukupnoj vrijednosti od 63 poena.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju