Jennifer Lopez izbacila je na tržište svoju kolekciju anti-age proizvoda za njegu kožu na bazi maslinova ulja koje se na američkom tržištu odnedavna mogu kupiti u Sephori. S obzirom na besprijekoran izgled njezine kože, mnogi su pohrlili u trgovine kako bi isprobali ovu liniju proizvoda.

Latino diva pridružila se nekolicini fanova u Sephori u Miamiju gdje je dijelila svoje beauty tajne svojim najgorljivijim obožavateljima poštivajući sva pravila o socijalnom distanciranju.

Jennifer Lopez za tu je priliku odabrala vrlo jednostavno, ali upečatljivo izdanje koje je potaknulo raspravu na društvenim mrežama o idealnim komadima ovisno o visini pojedinca i njihovoj figuri.

Slika nije dostupna S fotošopom i bez njega: Fotografije slavnih dama koje dokazuju da nitko nije savršen

Nosila je, naime, patchwork traperice s potpisom Toma Forda koje su u potpunosti sakrile njezinu siluetu. Riječ je o modelu predimenzioniranih nogavica koje su se gotovo vukle po podu čak i uz nošenje cipela s visokom potpeticom, te koje su otežale kretanje američke pjevačice i glumice.

Traperice je iskombinirala s crnom majicom bez rukava te oversize kardiganom talijanskog dizajnera Brunella Cucinellija koji voli nositi u posljednje vrijeme. Izdanje je zaokružila Balmainovom torbicom i nezaobilaznom maskom za lice.

Ležerna kombinacija Jennifer Lopez podijelila je žene na društvenim mrežama. Jedna strana smatra da su hlače pogrešan izbor za latino divu jer djeluju neuredno, skraćuju i proširuju tijelo, dok drugi vjeruju da bi žene trebale nositi odjeću u kojoj se dobro osjećaju bez obzira na kroj.

Kojem taboru vi pripadate?

Jesu li patchwork traperice Toma Forda pogrešan izbor za Jennifer Lopez?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju