Jennifer Lopez provela je Božić u svojoj novoj vili u Miami Beachu kojom je ove godine obogatila svoj popis nekretnina. Nakon blagdana u društvu obitelji i najbližih prijatelja, vratila se u New York zbog poslovnih obveza.

Jennifer će 2021. godinu dočekati upravo u New Yorku, nastupajući na Times Squareu u sklopu tradicionalnog TV dočeka "Dick Clark's New Year’s Rockin' Eve with Ryan Seacrest 2021" u produkciji televizijske mreže ABC.

Latino diva sada većinu dana provodi na probama za nastup. Očekivano, za dolazak na probe ne trebaju joj glamurozne odjevne kombinacije pa tako J.Lo na njih stiže u trenirkama, ali ipak je pronašla način da i u ležernu izdanje unese malo glamura.

To je napravila uz pomoć gležnjača iz zajedničke kolekcije brendova Jimmy Choo i Timberland.

Slika nije dostupna Kakav je to krivi spoj? Jennifer Lopez u haljini koja bode u oči

Slika nije dostupna Jennifer Lopez: Haljina koja se vadi iz ormara tek kada zahladi

Suradnja s brendom poput Timberlanda lijepo je iznenađenje i dokazuje da je sve moguće. Volim miješati stilove, nalaziti zajednički jezik s drugim kreativnih umovima, kombinirati naš DNK kako bismo stvorili lijepe i iznenađujuće proizvode povezane s korijenima naših brendova. Timberlandova 'outdoor' radnička ostavština u kombinaciji s našim osjećajem za visoku modu rezultirala je nečim vrlo uzbudljivim i jedinstvenim na tržištu, rekla je kreativna direktorica brenda Jimmy Choo, Sandra Choi.

Jennifer Lopez obožava klasične žute Timberlandove gležnjače pa ne čudi da je upravo taj model odabrala i iz ove kolekcije. U novoj glamuroznoj varijanti ove gležnjače ukrašene su malim kristalićima i blještavim cirkonima.

Naravno, ovi dodaci znatno su povisili cijenu gležnjača. Model koji nosi Jennifer prodaje se po cijeni od 1195 eura, a žuta varijanta bez kristala može se kupiti za 550 eura (4149 kuna). 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju