U losanđeleskoj dvorani Shrine Auditorium održana je dodjela glazbenih nagrada radijske mreže iHeartRadio. Glavna zvijezda dodjele bila je Jennifer Lopez koja je dobila priznanje za glazbenu ikonu.

Voljela bih da vam mogu reći kako su mi nagrade najvažnije, ali to nije istina. Nemojte misliti kako ne cijenim te stvari jer stvarno cijenim, ali ne radim zbog toga ovaj posao. Radim ga zbog vas. Zbog ljubavi koju mi dajete i načina na koji me puštate u svoj život. To mi najviše znači. Vi ste zaslužni za sve. Vi ste ostvarili moje snove. Hvala vam što ste vjerovali u mene čak i kada ja nisam. Hvala vam što ste me naučili tko sam ja. Ikona! I samo da vam nešto kažem - ja tek počinjem, poručila je emotivna J.Lo svojim obožavateljima.

Počastila ih je i sjajnim nastupom na dodjeli na kojoj je nosila čak tri odjevne kombinacije.

Na crvenom tepihu pozirala je fotografima u kombinaciji s potpisom modne kuće Roberto Cavalli. Odabrala je baršunaste hlače i top u zagasitoj nijansi zelene boje te pripadajući ogrtač sa životinjskim uzorkom.

Nastup je odradila u uskom crnom kombinezonu, a nagradu je primila u haljini francuskog dizajnera Stephanea Rollanda.

Dugačka zelena kreacija na prvi pogled djeluje kao spoj trikoa i haljine. Model s jednim rukavom ima otvorena leđa i duboki dekolte, a donji dio je proziran.

J.Lo je često meta kritika zbog senzualnih i otvorenih odjevnih komada koje bira u glamuroznim prigodama, ali ona se time nimalo ne zamara. I ovaj put izgledala je fantastično u haljini koja je razotkrila njezinu fit figuru kojom se samoprozvana ovisnica o tjelovježbi i teretani jako ponosi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju