Jennifer Lopez i Alex Rodriguez jedan su od onih parova koji se vole stilski uskladiti prilikom izlaska.

Bez obzira na to radi li se o poslovnom sastanku ili romantičnoj večeri, uvijek se u modnom smislu prilagode jedno drugom.

Ako su raspoloženi za sportske komade, oboje će se odjenuti u tom điru, a ako Alex za večernji izlazak odabere odijelo, Jennifer posegne za elegantnijim komadima.

Međutim, izgleda da joj je glamur malo dosadio, barem na jednu večer. U društvu njezinog menadžera Bennyja Medine i nekoliko prijatelja, par se uputio na kasnu večeru u popularni fusion restoran Matsuhisa u Beverly Hillsu.

Slika nije dostupna Kakva promjena! Izdanje u kojem Jennifer Lopez izgleda gotovo neprepoznatljivo

Slika nije dostupna Nespretne ili odlične? Jennifer Lopez u hlačama koje mnogima nisu po ukusu

Iako je Alex za ovu prigodu odjenuo odijelo, Jennifer se ipak odlučila za običnu trenirku. Odabrala je bijeli model brenda Mayfair Group sa zanimljivim natpisom na gornje dijelu.

Biti dobra osoba košta te nula dolara, piše na majici za koju je Jennifer izdvojila 98 dolara. Trenirku je kombinirala s visokim tenisicama koje je ostavila razvezane.

Volite li se modno usklađivati sa svojim partnerom?

glasova:

S jedne strane, ovo nije izdanje u kojem je rijetko viđamo, ali s druge je pomalo netipično ako se uzme u obzir kakve kombinacije inače bira za ovakve prigode.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju