Nakon glamuroznih izdanja u kojima se pojavila na filmskom festivalu u Veneciji i na Met Gali, fotografi su ovaj vikend snimili Jennifer Lopez u potpuno ležernom izdanju.

Pjevačica i njezin partner, glumac Ben Affleck, djecu su izveli u kino na otvorenom u Los Angelesu, a za obiteljsko druženje latino diva odlučila je odjenuti maskimalno udobnu kombinaciju.

Bež kardigan ispod kojeg se nazirala bijela majica sparila je s tamnim trapericama opuštenog kroja. Dio ležerne kombinacije bile su i bijele tenicice, a kosu je pjevačica zavezala u rep. U ruci je nosila krem torbu ukrašenu cvjetnim uzorkom.

Slika nije dostupna "Kopirala je Sharon Stone": Kaubojsko izdanje Jennifer Lopez oko kojeg pršte komentari

Spoj udobne majice, traperica i tenisica omiljen je mnogim damama koje na prvo mjesto žele staviti udobnost. I dok će mnoge poput Jennifer Lopez odjenuti traperice s predimenzioniranim nogavicama koje su i jednako udobne i koliko i popularne, velik dio žena i dalje ovaj komad izbjegava zbog činjenice da vizualno proširuju figuru i "skrivaju" ženstvenost.

Umjesto njih biraju skinny modele koji izdužuju noge i naglašavaju liniju.

Nosite li vi traperice predimenzioniranih nogavica?

glasova:

Ipak, iako se oko ovakvih modela traperica uvijek vode rasprave i imaju svoje pobornice i protivnice, činjenica je da su već nekoliko sezona omiljeni odjevni komad koji često s trona popularnosti skida čak i uvijek omiljene skinny modele.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju