Jennifer Lopez i Ben Affleck bili su gosti na premijeri filma The Last Duel održanoj u Lincoln centru u New Yorku. Affleck potpisuje scenarij za povijesnu dramu u kojoj glumi Matt Damon, no glavna zvijezda premijere ipak je bila Jennifer odjevena u outfit koji prianja uz tijelo i naglašava obline.

Za svečanu premijeru Jennifer Lopez odjenula je komplet francuske modne kuće Hervé Léger sačinjen od crop-topa dugih rukava i uske maksi suknje. Kuća Hervé Léger bila je pionir u kreiranju bodycon i bandage haljina osamdesetih godina prošlog stoljeća, vrlo udobnih rastezljivih modela koji maksimalno ističu siluetu ženskog tijela.

J.Lo. nosi kreaciju iz kolekcije Resort '22, a odlikuju je predivna smeđa boja sa šljokicama, baš u stilu osamdesetih te visoki prorez s lijeve strane. Gornji dio kompleta rezan je odmah ispod grudi čime su do izražaja došli impresivni trbušni mišići slavne pjevačice i glumice. Iako Jennifer u ovom outfitu izgleda vrlo ženstveno i seksi, pod određenim kutom snimanja čini se da je dugačka suknja vizualno skratila putenu figuru ljepotice pa takav kroja možda i nije najlaskaviji.

Slika nije dostupna Jennifer Lopez: Traperice oko kojih žene nikako ne mogu pronaći zajednički jezik

Nakon premijere Jennifer i Ben otišli su na večeru u talijanski restoran Gemma, a outfit za izlazak s dragim J.Lo je kompletirala sa sandalama brenda Femme LA, model Luce Minimale Envy Python te clutch torbicom s potpisom Toma Forda.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju