U Microsoft Theatru u Los Angelesu sinoć je uživo upriličena dodjela American Music Awardsa uz poštivanje svih pravila o socijalnom distanciranju i odgovarajućem ponašanju u vrijeme pandemije koronavirusa.

Na jednom od rijetkih crvenih tepiha u posljednji pola godine pažnju je privukla Jennifer Lopez, koja je za tu priliku odabrala dvodijelnu haljinu po mjeri luksuzne modne kuće Balmain.

Točnije, odabrala je srebrnu maksi suknju s visokim izrezom koji je razotkrio noge američke pjevačice i plesačice. Sparila ju je s odgovarajućim crop topom dugih rukava, naglašenih ramena te izraženog dekoltea koji je dodatno naglasio njezinu fit figuru.

Slika nije dostupna Jennifer Lopez: Wow čizme s vrtoglavom potpeticom koje najbolje izgledaju uz minicu

Riječ je o modelu koji otkriva sve „kritične“ ženske točke poput trbuha i bedara, pa ne čudi da se na njega odlučuju tek rijetke dame.

Jennifer Lopez haljinu je sparila sa sandalama ukrašenim blještavim aplikacijama s visokim potpeticama, šljokičastom torbicom i s nekoliko decentnih komada nakita.

Slika nije dostupna Jennifer Lopez: Wow čizme s vrtoglavom potpeticom koje najbolje izgledaju uz minicu

Velike komplimente dobila je i za frizuru. Latino diva u karanteni se odmorila od ekstenzija, a na crvenom tepihu ovogodišnjih American Music Awardsa plijenila je poglede wet lookom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju