Želite li svoju jesensku garderobu osvježiti jednim ženstvenim, a opet praktičnim komadom u kojem ćete se osjećati dobro nećete pogriješiti ako izaberete haljinu. U trgovinama smo pronašli odlične modele koji pristaju ženama različitih konfekcijskih veličina

Ove sezone nose se haljine raznoraznih krojeva, a mi smo izdvojili one koje mogu nositi žene konfekcijskih brojeva od XS do XL. Ima tu izbora koji će zadovoljiti svačiji ukus: nezaobilaznih prugica, cvjetnog uzorka, traper haljina, tamnih boja, klasičnih crnih haljina trendi krojeva i haljina na kopčanje koje su ove jeseni ogroman hit.

U trgovinama smo pronašli odlične modele haljina za jesen koje pristaju ženama različitih konfekcijskih veličina

Možete ih nositi u raznim prigodama, na posao, u slobodno vrijeme, svečanijim prilikama ili jednostavno onda kada se želite osjećati dobro i posebno.

Razgledajte fotogaleriju haljina iz trgovina cjenovnog ranga od 300 do 1680 kuna koje će bi čak mogle konkurirati i vašim omiljenim hlačama. Ne propustite pogledati i top 10 najtraženijih komada iz Zare o kojima se priča kao ni 5 haljina koje svaka žena mora imati u ormaru.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju