U trgovine su stigle jesenske kolekcije koje obiluju zanimljivim bojama, uzorcima i materijalima. Odabrali smo neke od najvećih modnih trendova koje će biti zvijezde street style kombinacija ove jeseni. Neke od njih možda već imate u svojem ormaru.

Pleteni prsluk
Pleteni prsluci bit će hit i ove jeseni. Ovaj retro komad iz 70-ih godina prošlog stoljeća uljepšavat će jesenske modne kombinacije, te se kombinirati uz klasične hlače, lepršave suknje, ali i traperice predimenzioniranih nogavica. Nosit će se na golu kožu umjesto majice te sparivati s toplijim jaknama, ili se kombinirati uz bluze i košulje.

Traperice predmenzioniranih nogavica

Modni dizajneri i brendovi se i službeno pozdravljaju sa skinny trapericama koje su suvereno vladale street style kombinacijama u posljednjih pet do deset godina. Umjesto toga ove jeseni bit će popularni raznovrsni modeli traperica s predimenzioniranim nogavicama koje skrivaju ženstvenu siluetu.

Slika nije dostupna Od 99 kuna: 15 modela mini i midi haljina koje se mogu nositi i na traperice i tajice

Hlače naglašenog uzorka
Jesenski hit bit će i hlače naglašenog geometrijskog i inog uzorka koje će se kombinirati za dnevne i večernje prilike. Podizat će modno izdanje u kombinaciji s jednobojnim topovima i košuljama, ili pak odašiljati odvažnu poruku uz komade napravljene od identične tkanine i uzorka.

Šljokice za svaki dan
U modu se vraćaju i šljokice. No za razliku od prijašnjih godina kada su se ovi upečatljivi komadi nosili isključivo za večernje prilike i u svečanim trenucima, vidjet ćemo veliki preokret i u dnevnim izdanjima. Svjetlucave suknje, topovi, jakne i haljine bit će zvijezde i svakodnevnih street style kombinacija ove jeseni.

Cipele i tenisice debelih potplata

Želite li vizualno produžiti cijelu figuru, a niste ljubiteljice klasičnih štikla – tu je i platforme. Cipele i tenisice s debelom potplatom kombinirat će se za odlaske na posao, kavicu s prijateljicama ili večernje izlaske.

Slika nije dostupna Šest kultnih torbi posvećenih ženama koje su ih proslavile

Puf komadi
Puf jakne i kaputi bit će iznimno popularni ove jeseni. Nastavlja se modna dominacija torba koje oponašaju izgled zimske skijaške jakne – proštepani, puf modeli koji dolaze u mini, midi i maksi krojevima.

Crop-top kompleti
Razotkrivanje trbuha nastavlja se i najesen. Jesenskim street style kombinacijama, naime, dominirat će kompleti napravljeni od toplih materijala u istoj boji, a sastavljeni od crop-topova dugih rukava i odgovarajućih hlača ili suknja.

Zasićene boje odjeće
Jesenske modne kombinacije bit će oplemenjene odjevnim komadima i dodacima u zasićenim bojama. Ljubiteljice boja oduševit će modne igre u osebujnim nijansama senfa i limuna, ružičaste žvakaće gume, odvažne lavande ili tople hrđe.

Slika nije dostupna Od 49 kuna: 15 modela midi i maksi suknji s omiljenim cvjetnim uzorkom

Midi krojevi
Midi krojevi suknja, haljina, balonera i kaputa bit će omiljeni izbor dama ove jeseni. Odjeća čiji porub dopire do pola lista izvrsno stoji ženama različitih konfekcijskih veličina, a pogotovo ako je riječ o komadima A kroja.

Resice
U modu se vraćaju resice. One će ukrašavati sve od ležernih majica preko suknja i haljina do jakna, kao i modne dodatke poput torbica i cipela.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte neke izdvojene komade iz domaćih trgovina i s popularnih webshopova koje prikazuju najveće jesenske trendove ove godine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju