Obojicu krasi egzotična ljepota, oči koje se cakle, i jedan i drugi izgledaju fantastično bez majice, zvijezde su hit-serija i obojica se zovu Jesse.

Između njih je nešto manje od tri godine razlike, a svoje najpoznatije uloge ostvarili su u vrlo popularnim serijama.

Dobro se sjećamo seksi vrtlara Johna Rowlanda, ljubavnika Eve Longorije u seriji Kućanice kojeg je odglumio Jesse Metcalfe. Gabrielle Solis (Eva Longoria) nije mogla odoljeti Johnovim čarima koji je gotovo uvijek vrtlario bez majice, a mladi ljepotan mamio je uzdahe i brojnih gledateljica serije.

Jesse svoj izgled zahvaljuje i svome porijeklu, njegov otac je engleskog, irskog, francuskog i talijanskog porijekla, a majka polu Talijanka i Portugalka.

Metcalfea pamtimo i po ulozi Miguela Lopeza-Fitzgeralda u sapunici Strasti zbog koje je bio napustio fakultet, a zapažena je i njegova uloga u romantičnoj komediji John Tucker mora umrijeti te u nastavku kultne serije Dallas u kojoj je igrao Christophera Ewinga, posvojenog sina Bobbyja i Pamele Ewing.

Imenjak 41-godišnjeg Jesseja Metcalfea, Jesse Williams u seriji Uvod u anatomiju pojavio se 2009. godine kao specijalizant kirurgije, dr. Jackson Avery. Televizijska kuća ABC brzo je odlučila da će njegov lik postati stalan, a Williams je u seriji imao i nekoliko ljubavnih interesa, poput kolegica Christine Yang (Sandra Oh) i Lexie Grey (Chyler Leigh).

Ljepotan hipnotizirajućih plavih očiju proglašen je šestim najseksi muškarcem na televiziji za 2010. godinu na listi sa sto imena, prema izboru stranice BuddyTV.

Zgodniji mi je:

glasova:

Glumca švedskog i afroameričkog porijekla primijetile su i neke slavne pjevačice te ga angažirale u svojim spotovima. U spotu "Russian Roulette" glumi Rihanninog fatalnog muškarca, a pojavio se i u spotu "Fall In Love" pjevačice Estelle te "Tell Me You Love Me" s Demi Lovato.

Jesse Williams 5. kolovoza slavi 39. rođendan, a vjerujemo da će i na pragu 40. ljeta ostati društveno aktivan te i dalje ukazivati na rasnu nejednakost i policijsku brutalnost za što je glumcu 2016. godine uručena i humanitarna nagrada na dodjeli BET Awards.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju