Jessica Alba i suprug Cash Warren očekuju svoje treće dijete. Za obiteljski izlazak lijepa trudnica izabrala je vrlo udoban i ležeran "outfit", no jedan modni detalj posebno se isticao

Sredinom srpnja Jessica Alba je otkrila kako će po treći put postati mama. Lijepa glumica uživa u trudnoći i svaki slobodan trenutak provodi sa svojim suprugom i kćerima.

Jessica Alba uživa u svojoj trećoj trudnoći i u svakom trenutku sa svojom obitelji

Tako je za nedavni obiteljski izlazak odjenula ležernu kombinaciju s kojom je pokazala da joj je udobnost na prvom mjestu, ali i da jedan modni detalj savršeno pristaje baš svakom outfitu.

Naime, slavna trudnica odjenula je običnu sivu majicu kratkih rukava, udobne crne hlače, jednostavne bijele tenisice na čičak te je crni džemper zavezala oko struka, a potom oko vrata.

Spoj ovih neutralnih boja uvijek je nepogrešiv, a Jessica je od modnih dodataka nosila srebrni sat i naušnice, naočale te malu crnu kožnatu torbu.

Glumica se za ovu priliku odlučila za Rockstud torbu slavnog brenda Valentino i pokazala da je upravo crna torbica detalj koji baš svaki outfit može učiniti posebnim.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju