Jessica Alba očekuje svoje treće dijete sa suprugom Cashom Warrenom. I u trećoj trudnoći vjerna je svom ležernom stilu odijevanja

Jessica Alba godinama je vjerna stilu odijevanja u kojem prevladavaju udobni i ležerni komadi. Naravno, nije ga mijenjala ni tijekom prvih dviju trudnoća, životnom razdoblju kada žene najčešće posežu za vrlo opuštenim kombinacijama u kojima se osjećaju ugodno.

Jessica sada očekuje treće dijete sa suprugom Cashom Warrenom, a na događanje u organizaciji svoje kompanije "Honest" opet je stigla u sjajnom ležernom izdanju.

Nosila je široku crnu haljinu sa sitnim točkastim uzorkom i rastezljivim gornjim dijelom koji se prilagođava tijelu, a za maksimalnu dozu udobnosti pobrinuli su se i "puf" rukavi. Ovo je model haljine koji baš nigdje ne stišće figuru i zbog toga bi je mnoge žene rado spremile u svoj ormar.

Lijepa trudnica kombinirala ju je s jednostavnim gležnjačama od brušene kože u smeđoj boji, a od modnih dodataka odlučila se samo za masivne zlatne "hoop" naušnice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju