Spoj odijela i tenisica nekada je bio nezamisliv, no kako moda postaje sve više eklektična i razigranija, tako i ono što je nekada bilo nespojivo danas postaje trend. I Jessica Alba voli nositi odijelo uz tenisice, a koliko dobro ta kombinacija može izgledati, glumica i poduzetnica pokazala je svojim posljednjim odjevnim izdanjem.

Odijelo i tenisice mogu biti savršen izbor za ležerniji poslovni outfit i u situacijama kada nam je udobnost na prvom mjestu, a želimo izgledati elegantno, baš kako to nosi i Jessica Alba.

Za odlazak u sjedište svoje tvrtke Honest, smješteno u Playa Visti u Kaliforniji, 40-godišnja ljepotica izabrala je odijelo ležernijeg kroja boje kadulje klasično krojenog dužeg sakoa i hlača širih nogavica koje lijepo padaju.

Sviđa li vam se kombinacija odijela i tenisica?

glasova:

Uz šik odijelo Jessica je nosila bijele tenisice debljeg đona s detaljem u svijetlosivoj nijansi. Jednostavne, bijele tenisice nepogrešiv su izbor za nošenje uz takvo ležerno odijelo jer, iako je riječ o sportskoj obući, djeluju elegantno i baš lijepo.

Slika nije dostupna Bolje od gaćica? Jessica Alba u kupaćim tajicama koje savršeno kamufliraju trbuščić

Ispod sakoa glumica je nosila običnu bijelu majicu, a outfit je podigla sa zlatnim ogrlicama u obliku lanca i velikim okruglim naušnicama. Poslovni look vješto je zaokružila s dvije torbe, bijelim modelom s debljim srebrnim lancem, dok je na drugom ramenu nosila ruksak u kombinaciji bijele i smeđe boje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju