Jessica Alba podijelila je vrlo radosne vijesti sa svojim pratiteljima na Instagramu. Naime, lijepa glumica po treći put postat će majka. Također, na nedavnom obiteljskom odmoru Jessica je odjenula bikini u kojemu joj se nazirao trudnički trbuščić

Prije desetak dana Jessica Alba bila je na odmoru sa svojom obitelji. Tada je pokušavala sakriti svoj trudnički trbuščić pomoću kimona i bijele haljine. No kako je nosila bikini, trbuščić se ipak nazirao, a glumica je izgledala prekrasno.

Naime, Jessica je tek nedavno objavila na svom profilu na Instagramu preslatki video kojim je otkrila da iščekuje svoje treće dijete sa suprugom Cashom Warrenom.

Jessica Alba uz pomoć preslatkih kćeri otkrila je da je trudna po treći put

U objavi lijepa glumica pozira sa svojim dvjema kćerima držeći balone u obliku brojki. Tako devetogodišnja Honor Marie drži balon u obliku brojke 1, petogodišnja Haven Garner u obliku broja 2, dok mama Jessica jednom rukom drži balon u obliku broja 3, a s drugom drži svoj trbuščić.

Zanimljiv je bio glumičin modni odabir. Lepršava ljetna haljina u crnoj boji koja otkriva ramena zapravo je odlično kamuflirala njezin trudnički trbuščić. Ne bi se ni primijetilo da je trudna da nije stavila ruku na trbuh.

Uz video Alba je napisala kako će uskoro ona i njen suprug Cash Warren biti brojčano nadjačani te da se osjećaju blagoslovljeno.

 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju