Dobro raspoložena glumica Jessica Alba i njezin suprug Cash Warren družili su se s prijateljima na večeri u jednom restoranu na Beverly Hillsu.

Nasmijana glumica za ovu je prigodu odabrala kombinaciju idealnu za proljetna druženja, sastavljenu od mnogim ženama omiljenih odjevnih komada koje rado spajaju i dame na hrvatskim ulicama. Radi se o klasicima koji nikad ne izlaze iz mode, što ih čini poželjnim dijelom svake garderobe.

Ispod bež sakoa nazirala se lepršava bijela majica, a donji dio glumičine kombinacije činio je jedan od najpopularnijih modela hlača. Odjenula je, naime, crne hlače širokih nogavica, koje unatoč boji ne gube svoje mjesto u odjevnim kombinacijama ni dolaskom toplijih dana.

Slika nije dostupna Klasik koji volimo: 15 modela crnih hlača koje ćemo nositi i na visokim temperaturama

Kada je u pitanju obuća, glumica se odlučila za bež sandale s dva deblja remena i udobnom blok-potpeticom, koju biraju čak i žene koje ne vole visoku petu.

U ruci je nosila crnu torbicu, a jednostavni zlatni nakit bio je završni detalj kombinacije koja ima puno obožavateljica i na hrvatskim ulicama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju